Magazin

★★★★☆

Beneficiile si avantajele utilizarii unui dulap

Atunci cand avem unul sau mai multe dulapuri acasa, contribuim la mentinerea unui mediu ordonat. Adevarul este ca hainele noastre merita sa aiba un spatiu exclusiv in care sa fie asezate. Cu o garderoba adecvata ne vom lua adio de la dezordinea din camera noastra.

Dulapurile sunt concepute pentru a depozita hainele si alte accesorii personale. In interior, hainele nu vor fi expuse la praf si nu vor ajunge pe podea sau pe pat. Isi va pastra stralucirea si culoarea naturala pentru mai mult timp, ramanand curat si calcat, gata de a fi purtat.

In plus, dulapurile au rolul de a decora spatiul. Unele au chiar si oglinzi pe usi. Camera dvs. nu va mai fi la fel si va veti bucura de mai mult confort. Nu veti mai pierde timp cautand prin gramezi de haine si nu veti mai intarzia la o intalnire pentru ca nu stiti cu ce sa va imbracati.

Tipuri de dulapuri

Exista mai multe tipuri de dulapuri pe care este interesant sa le cunosti inainte de a te decide pentru unul sau altul. Iata cateva dintre cele mai frecvente:

Dulapuri Junior

Dulapurile pentru tineri se disting prin designul lor, care este mai copilaros decat celelalte modele. De obicei, au culori vii si sunt perfecte pentru camerele copiilor.

Dulapuri cu usi glisante

Cand vine vorba de economisirea spatiului, un dulap cu usi glisante va fi cel mai bun aliat al tau, deoarece nu ai nevoie de spatiu pentru a deschide usile; acestea se ascund una in spatele celeilalte.

Dulapuri cu picioare

Aceste dulapuri lasa, de obicei, un spatiu in partea de jos, fie pentru a evita deteriorarea podelei, fie pentru a le transporta mai confortabil. De asemenea, lasa zona mai accesibila pentru curatare.

Dulapuri de dulapuri cu un mezanin

Acestea includ un raft superior suplimentar pentru a depozita hainele si accesoriile in afara sezonului, cum ar fi valizele iarna sau plapumile vara. Acestea sunt excelente pentru a profita la maximum de spatiu.

Dulapuri mici

Aceste dulapuri sunt perfecte pentru camere mai mici sau ca o completare a spatiului de depozitare existent.

Dulapuri inalte

Dulapurile inalte valorifica la maximum spatiul vertical, ceea ce le face o optiune interesanta de luat in considerare.

Dulapuri din panza

Potrivit pentru a doua casa, camere de depozitare si case inchiriate, desi sunt, de asemenea, utilizate pe scara larga in camere obisnuite. Sunt confectionate din material textil, cu fermoare pentru a le deschide si ofera mult spatiu de depozitare.

Sfaturi si recomandari pentru utilizare

In primul rand, este foarte important sa nu puneti obiecte grele pe rafturile interioare ale dulapului.

Nu puneti nici o greutate prea mare pe bara umerasului de haine, deoarece se poate indoi si rupe.

Nu depozitati niciodata in dulap haine umede, cum ar fi jachete sau paltoane expuse la ploaie. Umiditatea poate face ravagii pe suprafete si pe alte articole de imbracaminte, favorizand aparitia mucegaiului si a mucegaiului.

Folositi o carpa uscata pentru a indeparta praful de pe suprafete si aplicati lubrifianti pe balamale.

Asigurati-va ca il fixati bine de perete, mai ales daca in casa sunt copii mici.

Accepti cookies? Citeste mai mult