Mese Pentru Box Braids

★★★★☆

Doriti sa comandati mese pentru box braids? Avem cel mai bun produs la preturi incredibile. Uitati-va la catalogul nostru si surprindete. Vei gasi recenzii, opinii ale clientilor si multe altele. Tot ce trebuie sa stii intr-un singur loc.

Cele mai bune 12

👉 Vezi pe toate 👈

Cum funcționează mese pentru box braids?

Impletiturile tip pachet sunt intr-adevar un tip popular de impletire a parului. Dacă sunt făcute corect, împletiturile pătrate arată ca o spirală simetrică minunată. Sunt o sarcină ușor de coafat și pot fi purtate cu o varietate de coafuri diferite.

Cum pot funcționa împletiturile cutie?

Cutia de împletituri funcționează prin introducerea bobinelor de șuvițe în partea de jos a fiecărui folicul înfășurat. Acesta face ca părul să arate ca și cum ar fi coborât din vârful capului. De îndată ce este făcut corect, asta creează o răsucire atractivă și simetrică scăpată de sub control a părului creț.

Există, de fapt, alte câteva moduri de a face împletituri în pachet. O modalitate este de a folosi peria de împletitură pentru a mângâia șuvițele de păr în jos și departe de mintea ta. O altă modalitate este să folosiți un tip de uscător de păr pentru a încălzi părul și apoi să periați șuvițele crestate în sus și departe de creier.

În acest moment, există și mai multe moduri de a modela împletiturile cutie. O metodă este de a folosi un fel de ondulator pentru a ondula, în general, buclele asociate cu capul de păr. Alte moduri este, fără îndoială, lucrul cu un nou balon cu aer cald pentru a coafa părul.

În cele din urmă, împletiturile cutie sunt un tip binecunoscut de împletire și pot fi utile pentru o varietate de coafuri. Sunt o sarcină ușor de scris și pot fi o modalitate excelentă de a stoarce o notă de simetrie în părul tău.

Cum puteți ști când mese pentru box braids este necesar să fie înlocuit?

O altă problemă importantă de luat în considerare este tipul de păr folosit în împletituri. Dacă în mod normal șuvițele sunt folosite pe părul uman, este posibil ca anumite plăci să fie înlocuite mai repede în cazul în care șuvițele sunt acum casante sau poate fragile. Dacă șuvițele au fost folosite pe păr artificial, este posibil să nu fie nevoie întotdeauna să înlocuiți scândurile la fel de des pe măsură ce părul a devenit fragil sau chiar slab.

În cele din urmă, mesele de sufragerie trebuie și ele înlocuite atunci când treptele au devenit predispuse să se încurce. Dacă împletiturile sunt folosite într-un număr mare de împletituri, este posibil ca plăcile să fie înlocuite mai devreme în cazul în care împletiturile devin predispuse la încurcare. Chiar și așa, atunci când împletiturile sunt purtate în interiorul unor împletituri mai mici sau intermitente, este posibil ca plăcile să nu fie nevoie să fie înlocuite la fel de des.

Cum se personalizează mese pentru box braids?

De obicei, există multe abordări ale personalizării, dar una implică cele mai comune modalități de a încorpora suprapunerea liniilor. Această caracteristică specială oferă împletiturile tale actuale și mai multă compoziție și chiar le oferă un aspect mai plin.

Pentru a încorpora Line Overlap în împletiturile dumneavoastra, creați mai întâi o nouă diagramă în paleta de culori a programului de stilizare a împletiturii. Cunoscut ca suport de suprapunere de linii.

Apoi adăugați caracteristica de suprapunere a rândurilor la antrenamentul de coafare a împletiturii.

Apoi, luați în considerare timpul dumneavoastra de a coafa împletiturile, asigurându-vă că toate împletiturile sunt protejate și întotdeauna distorsionate.

Apoi adăugați, în mod normal, caracteristica de suport pentru suprapunerea rândurilor la programul dumneavoastra de stilizare a împletiturii.

Acum este timpul să-ți coafezi părul, asigură-te că toate împletiturile sunt protejate și răsucite uniform.

Acum, includeți caracteristica diagramă de suprapunere a liniilor în rutina dumneavoastra de stilizare a împletiturii. Începeți prin a vă coafa tot părul, asigurându-vă că toate împletiturile sunt sigure și răsucite uniform. Odată ce ați realizat acest lucru, adăugați o mână nouă de răsuciri la fiecare împletitură.

În acest moment.

Care sunt unele instrumente obișnuite pentru mese pentru box braids?

Există câteva accesorii tipice mese pentru box braids. Primul este bobbler-ul, care este un nou program care vă ajută să vă ondulați firele în bucla dorită. Al doilea este, fără îndoială, ac de păr special, care este folosit pentru a menține capul de păr în loc atunci când împletește. Un altul poate fi plasa de păr, care poate fi folosită pentru a reține părul încrețit prin încurcarea sau chiar răsucirea acestuia. În cele din urmă, vei găsi pieptene, care este folosit pentru a reduce părul în special și pentru a-l face să arate mai luxos.

Box BRAIDS: UN PAS CU ECONOMIE DE TIMP PENTRU O COLECȚIE CARE Arata cel mai bine.

Dacă cu siguranță cauți o modalitate de a adăuga o notă de glam părului tău, împletiturile cutie sunt o opțiune grozavă. Nu numai că arată cu adevărat singure, dar pot fi folosite și ca parte a unui model de păr de bază. Urmați aceste sfaturi pentru a învăța cum să faceți împletiturile pentru containere să arate cel mai bine:

Începeți prin a crea o lungime de șuvițe foarte asemănătoare ca lungime cu lungimea împletiturii pachetului dumneavoastra Acest lucru vă poate oferi un punct de plecare pentru producerea acestor împletituri.

Părțile încuietorilor pot fi purtate pe umăr și aplicate ca o cheie cu împletiturile din mănunchi.

Dacă utilizați o țesătură, asigurați-vă că țeseți în secțiunile asociate cu împletiturile din apropierea vârfurilor împletiturilor specifice. Acest lucru îi va oferi durabilitate și va menține părul pe loc în timpul utilizării.

Ori de câte ori vine vorba de coafarea împletițiilor pentru containere, evitați să le răsuciți prea mult. Doar asigurați-vă că le lăsați să se usuce la aer înainte de a le coafa.

Câteva lucruri de luat în considerare atunci când creați un suport pentru împletitură. Este la nivelul biroului. Ai nevoie să fie suficient de înalt pentru ca șuvițele să nu atârne sub masă, dar nu atât de sus încât să fie greu să obții o împletitură frumoasă răsucită. Al doilea este de obicei lățimea tabelului. Vrei să fie suficient de lat încât părul tău să nu simtă suprafața, dar nu atât de lat încât să devină dificil de lucrat cu împletitura. În cele din urmă, de obicei doriți ca masa să fie robustă, astfel încât să nu se clătinească atunci când doriți să vă încrețiți părul.

Produse similare

Accepti cookies? Citeste mai mult